Over ons

AVG-Programma is gestart in 2017. Onze missie: organisaties een praktische oplossing bieden om aan de privacywet te voldoen. Inmiddels heeft ons team meer dan 30.000 klanten geholpen om AVG OK te worden.

AVG OK vignet

Ontwikkeld in samenwerking met branches

AVG-Programma is samen met branche- en beroepsorganisaties ontwikkeld. Dit om te voorkomen dat iedereen zelf met juristen aan de slag zou gaan en dubbel werk zou verrichten. Binnen AVG-Programma is de kennis van verschillende branche- en beroepsorganisaties gebundeld en toegankelijk gemaakt.

Samen

We werken samen met juristen, brancheorganisaties en gebruikers om onze producten en diensten continu uit te breiden en te verbeteren.

Eenvoudig

We vertalen complexe juridische wetten in begrijpelijke taal en praktische oplossingen.

Betrouwbaar

Als je gebruik maakt van onze producten en diensten kun je erop vertrouwen dat het goed geregeld is.

De mensen achter AVG-Programma

Ruth - Servicedesk
Ik werk bij AVG-Programma op de Servicedesk en help onze gebruikers met al hun vragen, bijvoorbeeld over hun abonnement. Ik haal veel voldoening uit mijn werk, vooral als ik mensen kan ondersteunen met het voldoen aan de AVG.
Robin - Servicedesk
Soms hebben gebruikers een vraag waardoor ze even niet verder kunnen en dan nemen ze contact met ons op. Ik vind het leuk om ze dan weer op weg te helpen en ik haal energie uit de positieve reacties die onze gebruikers achterlaten.
Mijn advies is: zie de AVG niet alleen als een wet waaraan je moet voldoen, maar als iets dat je helpt met je gehele bedrijfsvoering. Je klanten verwachten dat je alles goed op orde hebt, en daar hoort ook bij dat je zorgvuldig met persoonsgegevens omgaat.
Als bestuurslid van Stichting AVG focus ik op het behartigen van de belangen van onze 180 partners en hun leden. Samen zorgen wij ervoor dat tienduizenden organisaties op een makkelijke manier kunnen voldoen aan de privacywet AVG.
Met AVG-Programma willen wij het voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk maken om aan de AVG te voldoen. Met ons AVG-Programma willen wij de drempels om alles rondom AVG te regelen zo laag mogelijk maken.

Servicedesk

De medewerkers van de Servicedesk staan klaar om al onze gebruikers te helpen. Of het nu gaat om vragen over AVG-Programma zelf, hun account of andere praktische zaken. Ons doel is om onze gebruikers makkelijk te laten werken met onze diensten, zonder gedoe.

Bel ons op 070-7006723. We zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 – 13:00

Juridische helpdesk

Met de juridische helpdesk helpen we bedrijven met inhoudelijk juridische AVG vragen. Ook kunnen AVG consultancy op locatie verzorgen. Neem contact met ons op via de Servicedesk voor de mogelijkheden.

Onze partners

We werken samen met 180 branche- en koepelorganisaties. Samen helpen we hun leden met de AVG: door het delen van kennis, het organiseren van webinars en het aanbieden van AVG-Programma. Leden van aangesloten branches krijgen 50% korting op AVG-Programma. Wil je dit ook aan jouw leden aanbieden? Dat kan!

5 jaar AVG wetgeving: een terug- én vooruitblik

Daan Hoogendijk stond aan de wieg van AVG-Programma. Samen met branche- en beroepsverenigingen zag hij de noodzaak voor een praktische AVG oplossing. In dit artikel blikt hij terug op 5 jaar AVG en kijkt hij naar de toekomst: “Uit Europa komt er weer allerlei regelgeving aan en daar moeten we met zijn allen mee aan de slag.”

De Stichting AVG

Samen met de professionals van branche- en beroepsorganisaties hebben wij AVG-Programma ontwikkeld. Daarna is de Stichting AVG voor Verenigingen opgericht.

De Stichting AVG faciliteert het partnerschap van inmiddels 180 verenigingen, zorgt voor toegang tot kennis, communicatie over de AVG, juridische hulp en de toetsing aan de AVG OK normen.

Op de hoogte blijven?

Mis niets met de AVG nieuwsbrief
  • Alle ontwikkelingen in je mailbox
  • Nieuws en achtergronden over de AVG
Meld je aan voor onze nieuwsbrief