Train je personeel met de AVG-Opleiding

Leer je medewerkers alles over de AVG en veilige gegevensverwerking met de effectieve videocursus van AVG-Programma. Het eerste jaar GRATIS voor deelnemers.

Opleidingen

Unieke oplossing: AVG-Opleiding

Je medewerkers moeten op de hoogte zijn van de laatste AVG-richtlijnen. Met de videotraining van AVG-Programma kunnen zij zich snel en gemakkelijk laten informeren.

Snel en effectief

De AVG-Opleiding bestaat uit korte video’s die online worden gevolgd.

Geen apart programma nodig

De training is onderdeel van AVG-Programma en kan meteen worden gestart.

Handig bij personeelsverloop

Je vaste, tijdelijke en nieuwe medewerkers snel getraind in privacyzaken.

Feedback van een deelnemer

Testimonial
Martin van Dam
“Ik vond de AVG-opleiding heel leerzaam. Wat ik prettig vond was dat er korte video’s werden gebruikt om de complexe wetgeving uit te leggen. Hierdoor kon ik de informatie beter begrijpen en onthouden.”

Dit is de AVG-Opleiding

De AVG-training is beschikbaar als onderdeel van AVG-Programma. Het eerste jaar gratis en daarna tegen een kleine meerprijs per maand. De training bestaat uit 12 korte video’s die elk worden getoetst met twee vragen.

De voordelen voor jou:

 • Makkelijk je medewerkers uitnodigen
 • Inzicht in de vorderingen
 • Voor bestaande en nieuwe werknemers
 • Doorlopend programma met regelmatig nieuwe video’s
 • AVG opleiding

  Waarom is AVG-training belangrijk?

  Menselijke fouten zijn de belangrijkste oorzaak van datalekken
  Dit kan variëren van het verzenden van gevoelige informatie naar de verkeerde persoon tot het onveilig opslaan van gegevens. Door medewerkers te trainen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), leren zij hoe ze persoonsgegevens veilig en verantwoord kunnen verwerken en welke maatregelen ze moeten nemen om datalekken te voorkomen.

  Procedures alleen zijn niet genoeg om persoonsgegevens veilig te houden
  Het is belangrijk dat medewerkers begrijpen waarom bepaalde procedures bestaan en wat de gevolgen zijn als deze niet worden nageleefd. Door medewerkers te trainen in de AVG worden zij zich bewust van de risico’s van onveilig gegevensbeheer en leren zij hoe zij deze risico’s kunnen minimaliseren.

  De digitale omgeving verandert voortdurend
  Nieuwe technologieën brengen nieuwe risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyberbeveiliging en weten hoe ze deze risico’s kunnen minimaliseren. Door medewerkers regelmatig te trainen in de AVG blijft hun kennis up-to-date en zijn ze beter voorbereid op de uitdagingen van een steeds veranderende digitale omgeving.

  Met doorlopende AVG-training worden medewerkers zich bewust van het belang om persoonsgegevens veilig en verantwoord te verwerken, zodat de privacy gewaarborgd blijft.
  AVG-Opleiding

  Direct starten met de AVG-Opleiding

  Als je al een account hebt bij AVG-Programma kun je direct de AVG-Opleiding activeren.
  Log in bij AVG-Programma en ga naar de tegel: AVG-Opleiding.

  Heb je nog geen toegang tot AVG-Programma? Maak dan eerst een gratis proefaccount aan. Met het proefaccount kun je het AVG-Programma een maand kosteloos uitproberen en ook direct de opleiding volgen.

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik de AVG-Opleiding aanbieden aan mijn medewerkers?

  Dat is heel makkelijk en je hoeft er niets voor te installeren. De AVG-Opleiding is onderdeel van AVG-Programma. Je kunt meteen beginnen met het uitnodigen van je medewerkers. Er wordt een bijdrage gevraagd per medewerker. Dit zal verwerkt worden in jouw abonnement op AVG-Programma.

  Waarom is een AVG-opleiding belangrijk voor mijn organisatie?

  Het is belangrijk dat alle medewerkers van een organisatie op de hoogte zijn van de AVG-regels en wat er van hen wordt verwacht om persoonsgegevens te beschermen. Het niet naleven van de AVG-regels kan leiden tot boetes en reputatieschade voor een organisatie.

  Wie moet de AVG-opleiding volgen?

  Alle medewerkers die betrokken zijn bij het verwerken van persoonsgegevens, of het nu gaat om klantgegevens of gegevens van werknemers, moeten de AVG-opleiding volgen. Dit omvat alle niveaus van medewerkers, van management tot administratief personeel.

  Wat zijn de voordelen van het volgen van een AVG-opleiding?

  Medewerkers die een AVG-opleiding hebben gevolgd, hebben een beter begrip van de privacyregels en kunnen beter bijdragen aan de bescherming van persoonsgegevens. Dit vermindert het risico op gegevensinbreuken en kan de reputatie van een organisatie verbeteren.

  Hoe vaak moeten medewerkers de AVG-opleiding volgen?

  Het is raadzaam om medewerkers regelmatig te trainen om hen op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in de AVG-regels en hen te herinneren aan hun verantwoordelijkheden. Dit kan jaarlijks of halfjaarlijks zijn, afhankelijk van de organisatie en de aard van de gegevensverwerking.

  Op de hoogte blijven?

  Mis niets met de AVG nieuwsbrief
  • Alle ontwikkelingen in je mailbox
  • Nieuws en achtergronden over de AVG
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief