Voldoe eenvoudig aan de AVG wet

 • Regel je privacy makkelijk online
 • Gebruik de handige voorbeelddocumenten
 • Bespaar honderden euro’s
 • Bescherm de privacy van je klanten
AVG-Programma
AVG OK vignet

Snel je AVG in orde, zonder gedoe en hoge kosten

Met AVG-Programma regel je in een paar uur je AVG, zonder dat je kosten hebt aan dure juristen. Wij zorgen ervoor dat je niets mist en zonder moeilijk juridisch gedoe aan de AVG kunt voldoen.

Heb je vragen? Dan kun je altijd terugvallen op ons team van juristen, dat is bij je abonnement inbegrepen. Dit zit er in AVG-Programma:

AVG Stappenplan

Stap voor stap ga je door alle aspecten van de AVG en leg je vast wat voor jouw organisatie van toepassing is. Elk punt van de privacywet wordt uitgelegd en toegelicht met video’s en voorbeelden.

AVG-Verklaring

Bij de AVG is goede vastlegging van afspraken van belang. Alles wat je hebt ingevuld in het stappenplan wordt automatisch opgeslagen in een AVG-Verklaring. Hiermee toon je aan dat je aan de AVG voldoet.

Hulp van juristen

De privacywetgeving kan complex zijn. Daarom kun je elke maand meedoen aan een online sessie waar je al je vragen kunt stellen. Ook kun je kosteloos gebruikmaken van onze AVG-jurist voor al je vragen.

Voorbeelddocumenten

Waarom zelf het wiel uitvinden? In AVG-Programma vind je handige voorbeelddocumenten die je kunt aanpassen naar jouw organisatie. Bijvoorbeeld een privacystatement en verwerkersovereenkomst.

AVG-Opleiding

Iedereen die met persoonsgegevens werkt moet op de hoogte zijn van de laatste AVG-richtlijnen. Met de videotraining van AVG-Programma ben je snel geïnformeerd.

AVG OK-vignet

Als je alle stappen van het AVG-Programma hebt doorlopen (en de informatie up-to-date houdt) mag je het AVG OK-vignet voeren. Het vignet is hét bewijs dat je privacy serieus neemt.
Bekijk de prijzen

Dit zeggen onze deelnemers

AVG. Eerst zag ik door de bomen het bos niet. Het programma gaf begrijpelijke uitleg per stap, waardoor het in de praktijk meeviel. Wat een opluchting! – VVE Pinksterbloem
Uitbesteden is voor ons te duur. AVG-Programma is begrijpelijk zodat ik het voor een groot deel zelf kan doen. En uitleggen. Dat is ook belangrijk, want iedereen in de vereniging moet zich er aan houden. – Amersfoorts Jeugdorkest

Kies het pakket wat bij jou past

Er zijn pakketten voor elke bedrijfsvorm, kijk wat het beste bij jou past. De eerste 30 dagen kun je kosteloos starten en het AVG-Programma zelf ervaren. Je kunt elke maand weer opzeggen! We geven je een seintje als je proefperiode er bijna op zit. Dus geen verrassingen.

Basis AVG

€ 19,00 / maand
excl. BTW • Jaarlijks gefactureerd.
Probeer 30 dagen gratisMaandelijks opzegbaar
Inclusief:
 • Online werkomgeving
 • Juridische voorbeelddocumenten
 • AVG OK vignet
 • Persoonlijke uitleg en begeleiding
 • Online AVG opleiding voor medewerkers
Meest gekozen

Compleet AVG

€ 39,00 / maand
excl. BTW • Jaarlijks gefactureerd.
Probeer 30 dagen gratisMaandelijks opzegbaar
Alles uit Basis, en:
 • Juridische AVG helpdesk
 • Extra gebruikersaccount voor medewerkers
 • Verwerkingsregister
 • Dekking juridische hulp bij datalek t.w.v. €12.500

Plus AVG

€ 599,00 / maand
excl. BTW • Jaarlijks gefactureerd.
Probeer 30 dagen gratisMaandelijks opzegbaar
Alles uit Compleet, en:
 • Samen met een expert aan de slag
 • Tot 5 vestigingen ondersteund
 • Eenvoudig online je AVG regelen
 • Dekking juridische hulp bij datalek t.w.v. €25.000

Zó laat je zien dat je privacy serieus neemt

Jouw klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat je zorgvuldig met hun persoonsgegevens omgaat. Met het AVG OK-vignet laat je dat zien! Het vignet is gratis voor gebruikers van AVG-Programma die het stappenplan hebben doorlopen en aan een aantal voorwaarden voldoen.

Veelgestelde vragen

Wat is AVG-Programma?

AVG-Programma is een online werkomgeving met een overzichtelijk stappenplan inclusief uitlegvideo’s. Aan de hand van de stappen doorloop je alle onderdelen van de AVG. Elke stap heeft een duidelijke uitlegvideo en instructies. Ook de juridische documenten die je nodig hebt zitten erbij. In het AVG-Programma vind je geen ingewikkelde juridische termen, maar makkelijke invulvelden, voorbeelden en modelcontracten. Heb je vragen, dan bel je de helpdesk. Die is inbegrepen in het abonnement.

Voldoe ik na het doorlopen van AVG-Programma aan de wet?

Door de AVG heb je verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens. Het opvallende aan de AVG-wet is dat je ook moet vastleggen wat je doet met persoonsgegevens. Met AVG-Programma sla je twee vliegen in één klap: 1. Je doorloopt het stappenplan en geeft direct aan hoe de verwerking van persoonsgegevens in jouw bedrijf geregeld is. 2. Als je klaar bent zorgt het programma ervoor dat alles automatisch wordt vastgelegd in jouw persoonlijke AVG-Verklaring. Als je alles invult en goed in je organisatie regelt voldoe je daarna aan de AVG.

Wil je nog iets weten? Wij helpen graag!

Heb je een vraag of wil je eerst iemand spreken? Wij helpen je graag. Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Jouw gegevens(Vereist)