Over ons

Over AVG-Programma.nl

AVG-Programma is het resultaat van een samenwerking voor en met 180 koepelorganisaties, brancheorganisaties en beroepsverenigingen.

Het doel is om relevante informatie te verstrekken over de AVG aan alle bedrijven organisaties in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de achtergronden van de AVG en de verplichtingen die daaruit voortvloeien. Privacy wordt steeds belangrijker en ledenorganisaties willen hun leden helpen bij deze best wel ingewikkelde maar belangrijke wetgeving. Voldoen aan deze wet is best lastig voor kleine organisaties, bedrijven, professionals in de zorg en zzp’ers. Om een concrete oplossing te bieden is AVG-Programma ontwikkelt. Die maakt het makkelijk en behapbaar.

De ondersteuning en dagelijkse uitvoering is in handen van Uitvoeringorganisatie AVG-Programma bv in opdracht van de Stichting AVG voor Verenigingen. Maak hieronder kennis met de mensen van ons team.

AVG-zwart

Ontmoet het team

overons


Maarten Roelfs Voorzitter

“Zorg dat alles op orde is, zie het niet puur als een wet waar je aan moet voldoen. Sta voor de intentie van de wet dat we met elkaar zorgvuldig met persoonlijke gegevens om willen gaan. De wet is dan een mooie check en onze AVG-verklaring het bewijs dat je er alles aan doet om correct met die gegevens om te gaan.”

AVGprogramma
Daan Hoogendijk Verenigingsspecialist

“Als bestuurslid van Stichting AVG focus ik op het behartigen van de belangen van onze 180 partners en hun leden. Onze partners zijn brancheverenigingen, beroepsorganisaties en andere soorten ledenorganisaties, die allemaal AVG-informatie en -voorlichting willen geven aan hun leden. Samen zorgen wij ervoor dat tienduizenden bedrijven en verenigingen op een makkelijke manier kunnen voldoen aan de privacywet AVG. Het contact met de partners maakt dit werk leuk. Elke keer zien we samen nieuwe aandachtspunten en ontdekken we nieuwe invalshoeken waardoor mijn werk zeer afwisselend is.”

AVGprogramma
Koos Block Programmamanager

“Met het AVG-Programma willen wij het voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk maken om aan de AVG te voldoen. Met ons AVG-Programma willen wij de drempels om alles rondom AVG te regelen zo laag mogelijk maken. Dit is zowel in het voordeel van de vereniging of ondernemer als zijn/haar lid of klant.”

AVGprogramma
Ine-Annet Verstegen Communicatie & Project Manager

“Bij Stichting AVG verzorg ik de communicatie. Mijn doel is om iedereen zo goed mogelijk te informeren over alles wat met de privacywet AVG te maken heeft. Zo verzorg ik de nieuwsbrieven en zorg ervoor dat de kennisbank is gevuld. Bij de webinars die wij organiseren, neem ik de technische kant voor mijn rekening. Daarnaast voorzie ik onze partners periodiek van een communicatiepakket waarmee zij, op hun beurt, hún leden weer van de meest recente informatie kunnen voorzien. De betrokkenheid van onze partners is goed om te zien. AVG leeft.”

AVGprogramma
Martijn van Gastel Juridische Helpdesk

“Als supportteam staan wij u graag te woord wanneer u uw vraag niet kunt terugvinden op de AVG-website of als u aanvullende, juridische informatie wenst. Het is voor ons belangrijk dat u een duidelijk antwoord krijgt over het veilig verwerken van gegevens. Daarnaast ondersteunen wij de Stichting AVG met de administratie van AVG-Programma. Heeft u een vraag over uw factuur of abonnement? Dan helpen wij u graag verder. Wij staan klaar om al uw administratieve vragen te beantwoorden.”

AVGprogramma
Lucas Luijtjes IT Developer

“Ik houd me bezig met de ontwikkeling en beveiliging van het online platform van het AVG-Programma. Denk aan softwareontwikkeling en de koppeling van de website met onderliggende systemen. Ik ben blij dat ik organisaties kan helpen om aan de AVG-wetgeving te voldoen en daarmee de dagelijkse vloedgolf aan datalekken wat in te dammen.”

AVGprogramma
Elke Schroevers Marketing Manager

“Gegevensbescherming is ‘hot’. Niet alleen voor mij als marketeer, maar ook privé. Ik wil als klant, lid, medewerker, patiënt, vrijwilliger of abonnee zeker weten dat mijn persoonlijke gegevens veilig zijn bij een organisatie. Niet alleen bij grote bedrijven, maar ook bij kleine(re) organisaties, zoals bijvoorbeeld mijn sportvereniging of de school van mijn kinderen. Ik wil zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met AVG-Programma, omdat het zo’n praktische oplossing is.”

AVGprogramma

Wil je het AVG- Programma gratis proberen? Dat kan!

Klik op de knop hieronder en ga direct aan de slag.

Probeer 30 dagen gratis

Veelgestelde vragen over de Stichting AVG

Wie is de Stichting AVG?

AVG-Programma is ontwikkeld door de Stichting AVG. Stichting AVG is een non-profit organisatie en werkt nauw samen met koepelorganisaties en brancheverenigingen. Stichting AVG heeft als doelstelling om algemene informatie te verstrekken over de AVG aan alle organisaties in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de achtergronden van de AVG, de verplichtingen die daaruit voortvloeien en de mogelijkheden om daaraan te voldoen via het AVG-Programma. Omdat we zonder winstoogmerk werken kunnen we het AVG-programma tegen lage kosten aanbieden. De ondersteuning en dagelijkse uitvoering is in handen van Uitvoeringorganisatie AVG-programma.nl in opdracht van de Stichting AVG.


Waar is de Stichting AVG gevestigd?

Stichting AVG

Stephensonweg 14

4207 HB Gorinchem

KvK 68735669


Wat doet Stichting AVG met mijn persoonsgegevens?

Als stichting vragen wij persoonsgegevens voor het juist kunnen informeren van onze deelnemers. In onze privacy policy (gecombineerd met de algemene voorwaarden) lees je daar alles over. Onze privacy policy vind je hier