Binnenkort … AVG opleiding voor je medewerkers

De meeste privacy issues binnen organisaties worden veroorzaakt door de eigen medewerkers. Ze maken een foutje. Of weten het gewoon niet. Kan gebeuren. Maar de gevolgen kunnen heel groot zijn. Gigantische reputatieschade. Klanten die weglopen. Enzovoort. Omdat het belangrijk dat dit niet gebeurt is het essentieel dat zij goed zijn opgeleid. Dat kan dus binnenkort op een makkelijke en weinig tijdsintensieve manier. Zo weten ze precies wat ze moeten doen als het gaat om de bescherming van persoonsgegevens.

AVG-Programma lanceert binnenkort een nieuwe opleidingsmodule die bedrijven en hun medewerkers privacybewust maakt.

In het digitale tijdperk zijn mensen steeds kritischer als het gaat om privacy en hoe hun persoonlijke gegevens worden gebruikt. Het is daarom essentieel voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun werknemers worden opgeleid in naleving van de AVG. Het trainen van werknemers in de AVG-regelgeving is essentieel om ervoor te zorgen dat ze de implicaties van hun acties begrijpen en zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden.

AVG-training voor werknemers zorgt ervoor dat zij de regelgeving begrijpen en zich eraan kunnen houden. Het helpt ook om mogelijke datalekken of het misbruik van persoonlijke informatie te voorkomen. Door goed opgeleid personeel te hebben, kunnen bedrijven er bovendien zeker van zijn dat ze de wet naleven en juridische gevolgen kunnen voorkomen.

We houden je op de hoogte wanneer de nieuwe functionaliteit beschikbaar is.

Meer nieuws

Beschermd: Beeldmateriaal en de AVG, wat mag er nu wel en niet?

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is. Lees meer

Binnenkort … AVG opleiding voor je medewerkers

De meeste privacy issues binnen organisaties worden veroorzaakt door de eigen medewerkers. Ze maken een foutje. Of weten het gewoon niet. Kan gebeuren. Maar de gevolgen kunnen heel groot zijn. Gigantische reputatieschade. Klanten die weglopen. Enzovoort. Omdat het belangrijk dat dit niet gebeurt is het essentieel dat zij goed zijn opgeleid. Dat kan dus binnenkort […] Lees meer

Steeds meer meldingen van helpdeskfraude

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) waarschuwt voor fraudeurs die zich voordoen als een medewerker van de helpdesk. Ze bellen nietsvermoedende bedrijven en proberen met een smoes over ‘fraude op de rekening’ hun slachtoffers zo ver te krijgen dat ze geld maken naar een ‘veilige kluisrekening’. Het lastige is dat ze de namen van echte […] Lees meer