Bezoekersregistratie-tool: gratis voor gebruikers AVG-Programma

1 minuut leestijd

Speciaal voor gebruikers van het AVG-programma is een bezoekersregistratie-tool ontwikkeld. Die maakt onderdeel uit van het abonnement en is dus gratis. Geen gedoe met lijstjes van je bezoekers. Geen risico dat je vergeet gegevens van je bezoekers op tijd weer weg te gooien. Veel gemak als er contactonderzoek plaatsvindt naar je klanten. Maak het jezelf en je cliënten/bezoekers gemakkelijk.

Het nieuwe hulpmiddel is met name handig voor de horeca, sportclubs en contactberoepen, waar extra alertheid wordt gevraagd in verband met corona. Een extra voordeel is, dat het volledig voldoet aan de eisen van de privacywet AVG.

 

Alle gebruikers van het AVG-programma hebben inmiddels een e-mail gekregen. Hiermee kun je een poster met een QR-code afdrukken. Die hang je op. Bezoekers scannen zelf met hun mobiele telefoon de code. Ze beantwoorden de gezondheidsvragen op hun scherm en vullen naam en e-mailadres in. De gegevens worden automatisch opgeslagen in ons beveiligd systeem. Na 14 dagen worden ze automatisch vernietigd volgens de richtlijn van het RIVM. Vraagt de GGD om de bezoekgegevens? Dan is één mail of telefoontje voldoende. Wij zorgen ervoor dat je alle gegevens direct krijgt. Mail in dat geval naar info@avgverenigingen.nl of bel ons op 0183-207803.

 

Met de tool kun je stoppen met papieren lijsten die niet AVG-proof zijn, kunnen gaan slingeren of te laat worden vernietigd. Je hebt ook geen gedoe meer met ontsmetten van pennen en je bezoekers weten dat hun gegevens veilig zijn.

 

De AVG-proof bezoekersregistratie-tool: makkelijk voor bezoekers en voor jezelf.

 

maandag 5 oktober 2020