1000ste AVG OK-vignet uitgereikt

1 minuut leestijd

Een betrouwbare vervoerder met verstand van zaken, zo omschrijft Jan Arts Transporten het bedrijf. Een bedrijf waarbij service en kwaliteit voorop staat, maar bovenal de goede relatie met de klant. En daarbij spelen privacy en veiligheid een belangrijke rol. Toen Helmy Janssen hoorde van het AVG OK-vignet werd dit dan ook direct in orde gemaakt. En daarmee is Jan Arts Transporten de 1000ste deelnemer aan het AVG OK-vignet!

 

Ter gelegenheid hiervan reisde Maarten Roelfs, voorzitter van de Stichting AVG naar Helenaveen om het vignet persoonlijk te overhandigen. 

IMG_6400Anne van Horen-Arts (eigenaresse), Helmy Janssen (administratief medewerkster), en Maarten Roelfs (voorzitter Stichting AVG)

 

Inmiddels loopt de teller gestaag door en hopen we binnenkort het 3000ste vignet uit te kunnen delen. In korte tijd blijkt er enorm veel belangstelling te bestaan voor een onafhankelijke toetsing van de AVG.

 

Heb jij nog geen AVG OK-vignet? Wacht dan niet en activeer het dan nu. Het is weinig werk en kosteloos. Lees hier hoe je het AVG OK-vignet activeert.

 

donderdag 23 juni 2022