Direct gratis beginnen

Maak een account aan en start vandaag nog met de AVG. Je kunt het AVG-Programma 30 dagen gratis proberen.

1Kies je abonnement
2Je gegevens en afrekenen
3Overzicht bestelling

Maak jouw (gratis) account aan

Vul hier de organisatienaam zoals bekend bij de Kamer van Koophandel.
Company address,
Company phone
Company CoC
50 % korting
AbonnementMKB Basis
Maandbedrag39,95
50% korting (Stiba)-19,98
Eerste maand0,-
Na 30 dagen19,98
per maand - gefactureerd op jaarbasis. Excl. BTW.

  • Kosteloos 30 dagen proberen
  • We helpen je persoonlijk op weg
  • Ontvang een AVG OK-vignet

Dit zeggen onze deelnemers

De privacywet is soms best ingewikkeld. Als je een bedrijf runt wil je dat het 100% in orde is. Gelukkig ging dit met het AVG-Programma zonder stress!
Uitbesteden is voor ons te duur. Het AVG-Programma is begrijpelijk zodat ik het zelf kan doen. En uitleggen. Dat is ook belangrijk, want iedereen in de organisatie moet zich er aan houden.
Wat is AVG-Programma?

Het AVG-Programma is een online tool met een overzichtelijk stappenplan inclusief uitlegvideo’s. Aan de hand van de stappen doorloop je alle onderdelen van de AVG. Elke stap heeft een duidelijke uitlegvideo en instructies. Ook de juridische documenten die je nodig hebt zitten erbij. In het AVG-Programma vind je geen ingewikkelde juridische termen, maar makkelijke invulvelden, voorbeelden en modelcontracten. Heb je vragen, dan bel je de helpdesk. Die is inbegrepen in het abonnement.

Voldoe ik na het doorlopen van het programma aan de wet?

Door de AVG heb je verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens. Het opvallende aan de AVG-wet is dat je ook moet vastleggen wat je doet met persoonsgegevens. Met AVG-Programma sla je twee vliegen in één klap: 1. Je doorloopt het stappenplan en geeft direct aan hoe de verwerking van persoonsgegevens in jouw organisatie geregeld is. 2. Als je klaar bent zorgt het programma ervoor dat alles automatisch wordt vastgelegd in jouw persoonlijke AVG-Verklaring. Uiteindelijk ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de AVG.

Hoe kan ik aantonen dat ik voldoe aan de privacy wetgeving?

Elke organisatie is verplicht verantwoording af te leggen over de verwerking van persoonsgegevens, bijvoorbeeld wanneer de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) daar om vraagt. Dat betekent dat je moet kunnen aantonen dat je allerlei zaken goed hebt geregeld en vastgelegd. Denk daarbij aan rechtmatigheid, transparantie, doelbinding, dataminimalisatie, bewaartermijnen en juistheid van de persoonsgegevens. Maar bijvoorbeeld ook dat je de juiste technische en organisatorische maatregelen hebt genomen om persoonsgegevens te beveiligen. Je kunt natuurlijk zelf een document maken waarin je dat beschrijft. Maar als je het AVG-Programma gebruikt, kun je een AVG-verklaring opvragen die automatisch wordt samengesteld op basis van wat je hebt ingevuld. Superhandig!

Is juridische kennis nodig om het programma te doorlopen?

Nee. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Mocht je er toch niet uitkomen dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan een van de invulsessies, of te bellen met de helpdesk. Leuk weetje: bij het schrijven van het stappenplan is een kinderboekenschrijver betrokken. Juist om ervoor te zorgen dat het voor iedereen makkelijk te begrijpen is.

30.000

Gebruikers van het AVG-Programma

8.6

Gemiddelde waardering voor dienstverlening

180

Breed aanbevolen door branche- en beroepsverenigingen